ok-arnika-5
Esemény terike, búcsú, árnika
Terike néni átadta a stafétát

A kezdetektől erősítette az Árnika csapatát, mostantól nagymamai teendőire koncentrál. Nehéz szívvel veszünk búcsút tőle.

Szávuj Teréziát mindenki csak Terike néniként ismerte, aki az Árnika születésénél is jelen volt, vagyis közel 12 éve, az kezdetektől a csapat tagja. A könyvesboltba már nyugdíjasként jött, előtte a Küküllő szállodánál dolgozott – ez is jelzi mennyire fáradhatatlan és tenni akaró.

Nemcsak mi, de a vásárlók is tisztelték benne, hogy nyugdíjasként egy számára teljesen új, jobbára ismeretlen szakmát tanult ki. Ráadásul nemcsak megtanulta, de meg is szerette a könyvesbolti munkát, amit kiválóan végzett.

Egy nagyon precíz, megbízható és könyvszerető emberként ismertük meg – hogy a könyvek szeretete mindig benne volt-e, vagy az elmúlt években alakult ki, az kérdéses, de mindenképpen előnyére vált. Munkaerőként mindvégig kitartás és nagy teherbírás jellemezte, korábbi munkatapasztalatait is felhasználta, a kuncsaftokkal is kiválóan bánt, amit ők szeretetükkel háláltak meg.

Terike néni a mai napig rengeteget olvas, és mondhatni bámulatos, hogy minden egyes könyvcímet és szerzőt tudott, mindig könnyedén eligazodott a rengeteg könyv között. Készséges rajongott körül minden egyes vásárlót és nyűgözte le őket ajánlataival, és nem szívesen engedett el úgy senkit, hogy az ne vitt volna magával legalább egy könyvet.

Nagyon szeret ajánlani, és mindig ráérzett, hogy mi tetszene a vásárlónak. Fiatalos lendületének köszönhetően sosem jelentett számára gondot a legfiatalabb korosztály kiszolgálása sem, ugyanakkor előrelátásával és nyugodtságával a bolt mindennapi vezetését is nagyban segítette.

Terike néninek az Árnika csapata még sok boldog évet kíván és azt, hogy nagymamai teendőiben rengeteg örömet leljen!

Szólj hozzá

Top 5 könyv

1
Omerta
Tompa Andrea
66,00 RON
Mennyiség:
2
A vége
Bartis Attila
72,00 RON
Mennyiség:
3
A nagyapaember
Panek Kati
89,00 RON
Mennyiség:
4
Homo Deus - A holnap rövid története
Yuval Noah Harari
75,00 RON
Mennyiség:

Top 5 gyerekkönyv

1
Egy ropi naplója 12. - Lépjünk le!
Jeff Kinney
39,00 RON
Mennyiség:
2
Autók, vonatok, hajók és repülők...
Clive Gifford
69,00 RON
Mennyiség:
3
A sirály a király?
Bosnyák Viktória
25,00 RON
Mennyiség:
4
Kippkopp és a többiek
Marék Veronika
39,00 RON
Mennyiség:
agymenok-3

Légy te is Agymenő!

Szórakozva fedezheted fel, hogy mi mindent tud a gyermeked! »

hinta-konyv-box

Ne hagyd ki!

Ezeket olvastátok tavaly. »

gyerekkonyv-ok

Segíthetünk?

Nem találod a gyereked kedvenc meséskönyvét?   »

© 2013 Árnika Kft. | minden jog fenntartva

Készítette a Zebramedia